WIN EEN TICKET VOOR DE OPEL WINTER DRIVE TRAINING IN OOSTENRIJK
Opel

Wint u twee tickets voor de Opel Winter Drive training?

Insignia Daagt Uit - Insignia AutoInsignia Daagt Uit - Insignia Auto

Aanmelden voor de Opel Winter Drive Training 

Na het aanmelden ontvangt u van ons een e-mail waarmee u exclusief lid kan worden van myOpel. Zodra u bent geregistreerd doet u automatisch mee aan deze actie. Heel veel succes!

OPEL WINTER DRIVE TRAINING

Wij geven dit jaar tickets weg voor de Opel Winter Drive Training in Oostenrijk! Twee myOpel leden mogen op 26 en 27 januari 2019 afreizen naar Oostenrijk voor deelname aan de Opel Winter Drive Training.

Wanneer?
U vliegt op zaterdag 26 januari 2019 en komt terug op zondag 27 januari 2019.

Waar?
U landt op Salzburg, Oostenrijk. Het Opel Winter Test Centre is gelegen op 1.200 meter hoogte en kent 4,2 ijzige kilometers aan circuit. U zult verblijven in het viersterren Wellness & Spa Hotel Eggerwirt in St. Michael.

Wat?
Een geheel verzorgde reis naar Oostenrijk. Het prachtige verblijf alleen al is reden genoeg om mee te gaan. Maar waar het eigenlijk om gaat is natuurlijk de Winter Drive Training! Onder leiding van ervaren professionals leert u op het Opel Winter Test Circuit de vereiste basistechnieken, slalommen door de sneeuw, driften en manoeuvreren onder extreem winterse omstandigheden.

Durft u het aan? Wij stellen twee keer twee kaarten beschikbaar, exclusief voor myOpel leden. U speelt mee door bovenstaand formulier in te vullen. Uit alle inzendingen kiezen wij twee winnaars.

NOTE: Om misbruik te voorkomen behoudt Opel Nederland zich het recht voor om inzendingen te controleren door middel van een audit. Wanneer misbruik wordt geconstateerd, volgt onherroepelijk uitsluiting. Opel Nederland behoudt zich het recht voor om indien nodig tussentijds het reglement aan te passen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Deelname is enkel mogelijk voor myOpel leden.